Jack Moy

Eventet har redan varit
Under 2024 drar ett försenat 10 års jubileum igång, med stop runt om i Sverige & Europa presenterar Jack Moy stolt: The Deep End tour!

Den 11 maj kommer spektaklet till Nalen i Stockholm. Under 12 års tid har Jack Moy har lyckats beröra och uppröra en halv generation sedan debutalbumet 2012. Det blir en kväll i dekadensens tecken, där ångest och livskris blandas hej vilt med dans och eufori. Jack Moy är en Indierock/pop artist hemmahörande i Stockholm med en katalog av ärliga och råa låtar skrivna om sitt liv. Med sin säregna röst berättar Jack om en värld långt utanför samhällets normer, där han öppnar upp fönstret och vädrar ut ämnen som berör ångest, missbruk, och klassamhället som är Sverige.

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig. För att köpa och sälja biljetter säkert i andrahand, hänvisar vi Ticketswap.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar