Unprocessed

Konserten arrangeras av FKP Scorpio

Unprocessed, den innovativa kvartetten från Tyskland, som skickligt blandar djent, progressiv metal och metalcore, är på väg att erövra Nalen Klubb i Stockholm den 7 oktober.

Med en imponerande diskografi som sträcker sig från deras debutalbum ”In Concretion” från 2014 till det senast släppet, helgjutna ”…And Everything In Between” från förra året har Unprocessed etablerat sig som pionjärer inom sin genre. Med svårslagna låtar som ”Deadrose” och ”Real” har de gång på gång bevisat att deras musik har såväl djup som bredd.

På det senaste albumet ”…And Everything In Between” fortsätter Unprocessed att utforska nya territorier, med singlarna ”Thrash” och ”Blackbone” som visar bandets förmåga att ständigt förnya sig och pusha gränserna för vad som är möjligt inom progressiv metal.

Nu har du chansen att uppleva det senaste albumets dynamik live samtidigt som du dyker djupt ner i Unprocesseds rika musikaliska landskap.

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig. För att köpa och sälja biljetter säkert i andra hand, hänvisar vi Ticketswap.

Stockholm
Köp biljett

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar