Göteborgs Konserthus INSTÄLLT: En kväll med Petter

Evenemanget har ägt rum.

Scen: Stora salen Arrangör: Blixten & Co och Frihamnen Event
475-675 kr

Evenemanget har ägt rum

Konserten med Petter den 5 november 2021 är inställd och alla biljetter återbetalas. (exkl. serviceavgiften, 25:-/biljett) Om du har frågor kontakta biljettkontoret på Konserthuset genom att skicka ett mejl till biljett@gso.se

 

Petter på riksturné med ny & unik föreställning – ”En kväll med Petter”, premiär 13 februari 2020!

Petter har verkat i musikens tjänst i över 20 år. Med hela 14 fullängdsskivor i sin repertoar har han sålt ut turnéer, storslagna konserter och svettiga klubbkvällar landet över. I augusti 2018 firades Petters 20-års jubileum med fem utsålda kvällar på Mosebacketerrassen och hela tre skivsläpp – varav ett på minuten 20 år efter debutalbumet. I februari är det premiär för Petters sprillans nya turné – ”En kväll med Petter” – en konserthusturné med helt nytt låtmaterial där vi tas med på Petters resa genom musiken, livet och alla känslor & element som tagit honom dit han är idag, ackompanjerat av en orkester. Den 13 februari 2020 var det premiär för ”En kväll med Petter” – en sprillans ny föreställning där helt nytt material utlovas i en intim sättning med stråkar & orkester. Musik varvas med varmt berättande och pendlar mellan det stillsamma och det högenergiska. Längs en musikalisk resa kommer publiken vaggas in i alla känslor och element i Petters värld där han visar helt nya sidor av sig själv.

– Jag har varit artist i över 20 år och visste att jag ville hålla på med det här hela mitt liv. Därför har det varit viktigt för mig att växa med min publik och alltid gräva där jag står. Det har varit en lång resa, jag har haft jäkligt kul på vägen och nu gör jag en helt unik föreställning av det, säger Petter och fortsätter:

– Publiken kommer tas med på en musikalisk resa genom högt och lågt, det kommer vara s+stillsamt, energifullt och jag kommer ha en fantastisk orkester och stråkensemble med mig. Folk har hört mig föreläsa och här vill jag väva ihop min berättelse med min musik.

Petter är utan minsta tvivel en av Sveriges mest respekterade artister. Sedan skivdebuten 1998 har han – utöver att ha fortsatt leverera musik i världsklass – byggt ett mindre imperium med sina färdigheter som författare, sommelier, krögare och föreläsare. Han har släppt 14 skivor, vunnit Grammispriser, utsetts till Årets talare, givit ut tre böcker och belönats med antingen guld eller platina för samtliga skivor han släppt. Det akustiska albumet ”Skeppsholmen” släpptes i oktober 2016 och öppnade dörren för ett mer avskalat live koncept. Två exklusiva datum på Vasateatern sålde slut på nolltid, två extraföreställning på China Teatern och Göta Lejon sattes in och publiken bjöds på en akustisk & avskalad konsert ackompanjerad av en rad gästartister.

Åldersgräns 13 år

Frågor? Hör av dig till biljettkontoret
Man spelar på en cello i ett rött rum där tyg fladdrar runt honom

Tonsätt ditt liv!

Välj ett abonnemang i Göteborgs Konserthus och få oförglömliga upplevelser, rabatterat biljettpris, plats på konserter som snabbt blir utsålda och egen stol i salongen. Konsertmagin får du på köpet.

Välj ditt abonnemang