Cordovas

Lily Arbor

Eventet har redan varit
Ett band på väg uppåt som nu kommer tillbaka till Europa och Skandinavien för att möta nya och gamla vänner!

Med målmedvetenhet, översvallande musikalitet, passion och kärlek har Cordovas sakta men säkert kopplat ett stadigt grepp om den ständigt växande skandinaviska publiken. Senaste plattan ”Destiny Hotel” gjorde sitt till, men det är framför allt live som Cordovas storhet visar sig. Bandet är ett inspirerat och vältrimmat monster på scen. Den rastlös energin, samspelet och viljan att skapa musik som förenar tradition med oförutsägbarhet, precision med improvisation och ett starkt kollektiv med stora, enskilda personligheter.

Cordovas har en alldeles speciell relation med publiken i Skandinavien och de skulle kommit tillbaka för länge sedan om inte pandemin ställt till det. Så räkna med att vi kommer att möta ett Cordovas som är ännu mer hungrigt och spelsuget än vanligt.

Support – Lily Arbor

Folkduon Lily Arbor som består av Felicia Darhult Störby och Lovisa Nilsson. Med välbalanserad stämsång och djupt personliga texter skapar de tillsammans ett innerligt sound som har beskrivits som ”en musikupplevelse utan fasader som känns både äkta och sårbar”.

 

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar